Tidligere udstillinger:

Sune Bo

Figuren S

4. marts - 2. april 2006

Sune Bo arbejder med de ting, han holder af: naturen, digte, identitet og fotografi. Han har arbejdet med mange former for fotografi, bl. a. dyrefotografi, og arbejder med børn og udeliv. Naturen er vigtig for ham, og han bruger så meget tid som muligt i der. Af og til underviser han i natur og fotografi.

Sune Bo arbejder meget eksperimenterende, og bruger mange forskellige teknikker og udtryksformer. Det handler om at have hænderne i det færdige resultat. Han bruger forskellige kameraer til forskellige effekter, f.eks. plastik- og legetøjskameraer samt primitive hulkameraer. Billederne bliver ofte bearbejdet i mørkekammeret, og han foretager dobbelteksponeringer, maler, brænder, ætser, toner og ridser billeder. Digtskrivning er også en vigtig del af processen.

"Figuren S er mit kunstneriske alterego.", siger Sune Bo. "Følelser omsat til en figur, og følelser en figur omsætter. En skikkelse, jeg kan krybe ind i, når jeg vil udtrykke bestemte følelser og stemninger. Man kan også sige, at det er en terapeutisk skikkelse, jeg bruger til at udforske eksistentielle forhold.
Fysisk set er S selvportrætter, men det handler ikke om Sune Bo."

Her vises nogle af Sune Bo's værker:


Ensom Råge

Kort I Hånden

Brun Silhuet

Fløjtehans
© Sune Bo

Sune Bo's hjemmeside: www.sunebo.dk.