Tidligere udstillinger:

Annmari Ludvig Andersen

5. november - 3.december 2006

Annmari Ludvig Andersen er 37 år, uddannet lærer i 1997 og er næsten færdig som kunstterapeut. Hun har senest taget Århus Kunstskoles grunduddannelse og underviser børn på Billedskolen i Hadsten.

Annmari elsker at male og arbejder helst stort, hvor hun maler ud fra en ide, en tid, et billede, en stemning. Hun lader billedet, ideerne, rytmen og farverne arbejde for sig, hvorved ideen tager over og penslen får frit løb. I processen prøver hun at droppe alt om, at det skal være flot og lader sig styre af en indre trang. Annmari arbejder gerne på billige og brugte materialer. Det er med til, at hun ikke bliver låst fast i at billedet skal være smukt, at det skal bruges til noget. At det er "grimt" er okay.

Som Annmari selv siger:

"Jeg er optaget af udtrykket; af at udtrykke mig, som jeg er i det øjeblik, jeg er der. Jeg kan lege med og vende stemninger i billedet, og jeg er der også for at lege og skabe, men mest spændende er det, når jeg lader malerpenslen udtrykke det, der skal udtrykkes i det øjeblik, jeg er der. Jeg er ikke inspireret af andet end det, der er i nuet. Det er befriende, at materialet er genbrug, udover at jeg synes, at der er noget smukt i at forvandle hverdagsting til noget andet.

Det primære med mine blleder er, at det er et ærligt udtryk, jeg afleverer, og at jeg ikke er så kritisk overfor mine billeder, men er optaget af at se, hvad det er, de vil mig. Det er billedet, der er i mig - ikke mig, der er i billedet. "

Her vises nogle af Annmari Ludvig Andersens malerier:


Lys
Acryl

Lyserød sky.jpg
Acryl

Fisk
Acryl

Footsteps
Acryl

Gul sol
Acryl
© Annmari Ludvig Andersen

Annmari Ludvig Andersens hjemmeside: www.forlaget-ludvig.dk.