Tidligere udstillinger:

Malue Annika Jørgensen

3. marts - 25.marts 2007

Malue Annika Jørgensen er 23 år og bosiddende i Århus. Hun kommer oprindeligt fra Vejle, hvor hun har gået på Vejle forskole til kunst og design.

I øjeblikket følger Malue på Århus Byhøjskole en kunstudannelse, der er en forberedende skole til at søge ind på kunstakademierne. I år vil hun søge ind på de tre danske kunstakademier: Det Jyske, Det Fynske og Det Kongelige og har besluttet, at hvis hun ikke kommer ind, vil hun kigge nærmere på muligheder i udlandet.

Malue elsker at rejse, og hun har siden sin afsluttede HF i 2002 rejst en hel del. Hun har været tværs over USA og har boet i London 6 mdr. Senest har hun været på rygsækrejse til Thailand i knap 5 mdr. Malue har altid vidst, at hun ville vælge den kreative vej, og siden hun boede i London 2004, er hun blevet mere opmærksom på sig selv og på at gøre sig selv tilfreds og har lavet rigtig meget kunst siden. Malue sige selv:

"Jeg har altid været blandt kreative mennesker og set meget kunst i min barndom. Stærke klare farver holder jeg mest af, og jeg prøver at få det bedst muligt i min kunst. Jeg bliver inspireret af mange forskellige mennesker og ting. At gå på en skole hvor alle målrettet og laver nyt moderne kunst er den bedste inspirations kilde indtil videre. Mine to lidenskaber er at lave kunst og rejse. Så jeg prøver at kombinere de to ting bedst muligt."

Her vises nogle af Malue Annika Jørgensen malerier:


Woman Green Bracelet

Woman On Steps

uden titel

uden titel

uden titel
© Malue Annika Jørgensen