<

Tidligere udstillinger:

Elisabeth og Erik Morsing

Aase Monrad

4. maj - 28. maj 2007

I maj måned har Galleri Gemini en hel del blandede udstillingsaktiviteter. Elisabeth og Erik Morsing udstiller selv deres egne værker. Der er produceret en del nye billeder og glaskunst de seneste par måneder, og udstillingen vil bestå af disse samt nogle lidt ældre værker også. De sidste to uger af maj vil vi udstille en del billeder og skulpturer lavet af børn fra Firkløverskolen i Låsby.

Vi har i galleriet andre spændende ting. Keramikeren Aase Monrad vil udstille sine helt specielle og meget personlig keramiske arbejder. Da vi først så hendes helt unikke og meget flotte arbejder, var der ikke tvivl om, at vi havde lyst til at vise det frem i vores galleri og helst hurtigt. Vi synes, at det er for sent at vente helt til år 2008, så da vi nu har muligheden for at vise dem, vil vi gøre det i dette blandede regi. Aase er autodidakt keramiker og har arbejdet med ler i mange år. Denne hobby er efterhånden blevet mere og mere alvorlig.

Hendes arbejder falder i tre kategorier:

  • Den første og væsentlige del og også den mest engagerede tankemæssigt set er den skulpturelle keramik., hvor hun elsker at fortælle historier med sine krukker og skåle. Hun bygger dem om. Det man så tror, de kan, kan de så ikke alligevel. Men så kan de noget helt andet: prikke til fantasien.
  • Den anden del er fade og skåle, der er drejet op i en præcis form og med en dekoration, som supplerer denne form. Dekorationen er lavet ud fra de skygger, der dannes i eller på skålen/fadet.
  • Den tredje del er små praktiske skåle, der er tynde og skrøbelige og med en drillende ustabilitet.

Udstillingen med Aase Monrads arbejder er virkelig et besøg værd, da hendes værker er både specielle, pirrende og smukke på en gang.

Her vises lidt fra udstillingen:

Klik pilene for at se flere billeder!

Forrige billede

Næste billede


Skål af Aase Monrad

Giraf af Elisabeth Morsing

Creation af Erik Morsing
Akryl(20 x 20 cm.)