Tidligere udstillinger:

Mia Malene Bülow Grassmé

2. september - 23. september 2007

Mia Malene Bülow Grassmé er 23 år og opvokset i en lille by syd for Århus, og fra barnsben har hun elsket at tegne og udforske den kreative verden. Hun er mor til en datter på 2 år og har efter en fejl fra sygehusets side for et par år siden desværre pådraget sig et handicap. Mia Malene har arbejdet med kunst på daghøjskole i Århus og Den Kreative Skole i Silkeborg, hvor hun også har undervist børn i alderen 6-11 år i billedkunst. Et af hendes ønsker er at uddanne sig som underviser for døve og hørehæmmede børn og unge i kunst og teater (hun er selv hørehæmmet).

Mia Malene er en meget emotionel og kreativ person, der elsker at fordybe sig i det, hun arbejder med, hvilket tydeligt fremgår af hendes gennemarbejdede og personlige akryl - og akvarelmalerier.

Som Mia Malene selv udtrykker tingene: "Mine malerier efterligner virkeligheden, men bærer dog mit personlige præg, idet jeg finder inspiration i mit følelsesregister, hvilket giver mine malerier stor værdi for mig og beskueren. I er mere end velkomne til at tage en rundtur i Galleri Gemini, hvor mine malerier hænger til offentlig skue i hele September måned".

Kunstnererfaring

Her vises nogle af Mia Malene Bülow Grassmés malerier:

© Mia Malene Bülow Grassmé

Spongbækken 59, st

8362 Hørning

tlf. 28531012