Tidligere udstillinger:

Galleri Asger

Søndag, den 7. juni til søndag, den 19. juli 2009

Galleri Asger ejes af ægteparret Lisbeth Aare og Aksel Kjertsner. De to kunstnere har gjort det til en vane at udstille sammen – dog sommetider med gæsteudstillere – men altid under navnet Galleri Asger. Det travle kunstnerpar fra Skejby ved Århus udstiller således i Galleri Gemini fra den 7.juni frem til den 19.juli. Parret der er kendt for altid at have en udstilling et eller andet sted i landet– og med nye tiltag, hvert sted - har valgt at næste stop er i Låsby og Gemini.

”Vi har så meget nyt at byde på, at vi glæder os meget til at besøge Gemini – fortæller Aksel Kjertsner – og fortsætter –” vi elsker at lade os udfordre hele tiden, prøve ting af. Nye metoder, blandede stilarter. ”

Aare og Kjertsner

Lisbeth Aare´s skiftevis morbide og lalleglade tilbøjeligheder er muligvis trådt i en slags baggrund, der til forveksling kan ligne landskaber, men altid også er noget andet, en slags sindbilleder, der bruger farver, figurer og symboler som udtryk for en anden form for virkelighed. Udstillingen på Gemini fyldes med nye billeder, nogle af dem en videreudvikling af et gammelt oplæg.
Aksel Kjertsner vælger at lade beskueren i Låsby få en kig ind i hans Barcelona Fantasier - ” En lang proces, der langtfra er afsluttet. Jeg lader fortsat et og to være lige og lader Antoni Gaudi springe ud midt i 13 hundredtallet midt i pest og inkvisition og skabe humor og glæde med sine fuldstændige vanvittige ”skæve” tanker og ideer til, hvordan bygninger også kan bygges.”

”Glade billeder i en mørk tid er s'gu godt for syge tanker – mener Kjertsner – ” det heler sindet. I det hele taget kan jeg godt lide, at mine billeder er livsbekræftende og er en blanding af naivisme og tøjlet ekspressionisme.”

Aksel Kjertsner lover dog, at han har andet end Barcelona værker med på Gemini – denne gang har han valgt at vise, hvor meget han spreder sig over af stilarter.

Galleriorkestret

Galleri Asger siger om sig selv: ”Der er musik i Galleri Asger” – det beviser man også denne gang, idet ferniseringen den 7.juni også byder på et musikalsk indslag med GALLERIORKESRET- et orkester der består af overraskende! Lisbeth Aare: tværfløjte, Aksel Kjertsner: guitar og Anders Aare: bas.
Trioen underholder ved 15 tiden.

Se Galleri Asgers hjemmeside: http://kjertsner.dk/.

Her vises nogle af Galleri Asgers værker:


Lisbeth Aare: Kinamur
Olie

Lisbeth Aare: Ming i Wok 2
Olie

Lisbeth Aare: Muqadishu
Olie

Lisbeth Aare: uden titel
Olie

Aksel Kjertsner: Barcelona 1331
Acryl

Aksel Kjertsner: Rold
Acryl

Aksel Kjertsner: Tot
Acryl

Aksel Kjertsner: Gaden
Acryl
© Galleri Asger

Se Galleri Asgers hjemmeside: http://kjertsner.dk/.